Kirjaudu sisään

Vanhankylän koulu

Uusimmat tiedotteet

Lukuvuoden 2017-2018 työ- ja loma-ajat 20.10.2017

Lue koko juttu

Itsenäisyysjuhla lukiolla tiistaina 12.12. 20.10.2017

Vanhankylän koulun itsenäisyysjuhlaa vietetään Ulvilan lukiolla tiistaina 12.12.2017 klo 17.30 alkaen. Jokainen oppilas saa kutsua mukaansa yhden vieraan. Ennen tilaisuutta vierailla on mahdollisuus osallistua kahvitukseen ja tutustua oppilastöiden näyttelyyn. Lisätietoa tapahtumasta ilmoitetaan koteihin syysloman jälkeen.

Hyvää lomaa kaikille yhden oppilaan ja hänen äitinsä sanoin 16.10.2017

"Äiti, tieks muuten äiti, yks päivä koulussa kävi niin, että kellot soi ja mun piti lähtee kotiin, koska koulu loppu. Mut sit mä löin mun olkapään oveen, niinku siihen kahvaan. Ja arvaa mitä noloo mulle kävi? Mä aloin itkee siellä. Se oli musta _niiiiiiiiin_ noloo. Mut sit opet tuli lohduttaa mua. Vaiks koulu oli jo loppu, kellot oli jo soinu. Sillon niitten ei enää olis pakko. Mut ne tuli. Se tuntu aika hyvältä. Tuli niinku sellane olo, et ne taitaa _oikeesti_ niinku tykätä auttaa oppilaita. Et ne _oikeesti_ niinku välittää." Niin oivaltavaa, niin koskettavaa, niin äidin korvia hivelevää. Niin se taitaa olla, kultaseni. He oikeasti välittää. Eikä se ole itsestäänselvyys. Joskus kiire ja kuormitus käy liiaksi yli voimien. Silloin on hankala jaksaa välittää yhtään mistään. Mutta mitä ylemmältä taholta välitetään, sen laajempi on vaikutus. Yksi välittävä opettaja voi pelastaa pätkän monen lapsen koulutaipaleesta. Laajempi vaikutus, jos joku välittää siitä opettajastakin. Aito välittäminen välittyy ja moninkertaistuu matkalla. Kiitos teille ja heille, jotka tekevät työtään suurella sydämellä, aidolla välittämisellä.

Kaksi asiaa perheille! 31.08.2017

1. Nyt kun sataa vettä ja on märkä, niin laittakaa aamulla oppilaille asusteet, joilla selviää vesisateessa. Mukaan reppuun voi pakata varavaatteita. 2. Jos lapselle on annettu uusi kirja, niin päällystäkää se - näin säästämme luontoa ja teidän veroeuroja!

Bussilippujen hankkiminen oppilaille 17.08.2017

Jos alle 12-vuotias lapsi käyttää bussia joka päivä, niin Matkahuollon 44 matkan sarjakortin ja kuukauden seutulipun hinnassa ei ole isoa eroa. Se 44 matkan sarjalippu maksaa 66,90 € (voimassa vuoden), seutulippu maksaa 65 € (voimassa kuukauden). Eli jos lapsi ei aio käyttää bussilippua joka päivä, sarjalippu tulee halvemmaksi. Jos bussilla aikoo kulkea joka päivä, kannattaa hankkia seutulippu. Mutta se seutulippu täytyy sitten uusia kuukauden välein, vaikka ei olisikaan käyttänyt sitä. KORTTI TÄYTYY OSTAA MATKAHUOLLOSTA. Porin Linjojen kortti ei käy muihin kuin busseihin kuin Porin Linjoihin. Suuri osa Suosmeren busseista on Satabussin vuoroja joten siksi Matkahuollon kortti!

Vanhemmat tiedotteet

Näet yllä ainoastaan julkisia tiedotteita. Kirjauduttuasi sisään saatat nähdä enemmän tiedotteita.

Wilma 2.24.7.2 © 2000-2017 Visma